TENNANT :: Mašine za profesionalno čišćenje i pranje svih vrsta unutrašnjih i spoljašnjih podnih površina :: MAG Centar doo
TENNANT :: MAG Centar - Srbija
TENNANT :: MAG Centar - Srbija
     Naslovna           Proizvodi           Rešenja           Servis           Kontakt     
Proizvodi
Kombinovane mašine za pranje, usisavanje i sušenje
Mašine za pranje i čišćenje tvrdih podova
Mašine za čišćenje tvrdih podova - čistilice
Mašine za poliranje i pranje tvrdih podova
Mašine za negu tepiha
Profesionalni usisivači
Rešenja
Proizvodni i industrijski pogoni
Prodavnice i tržni centri
Skladišta i distribucije
HoReCa
Državne ustanove
Zdravstvene ustanove
Aerodromi i prateći objekti
Školske i obrazovne ustanove
Reference
Korisnici Tennant mašina i opreme
TENNANT ec-H2O™
Tennant ec-H2O™ tehnologija
Tennant ec-H2O™ tehnologija
Preuzmite brošure
Preuzmite brošure (pdf)
MAG Centar d.o.o.
MAG Centar d.o.o.
Ovlašćeni partner TOYOTA
www.magcentar.rs
  TENNANT - svetski lider u proizvodnji najkompletnijih linija mašina za profesionalno čišćenje i pranje svih vrsta unutrašnjih i spoljašnjih podnih površina.  

DRŽAVNE USTANOVE
 
Najčešće korišćeni modeli TENNANT mašina za državne ustanove
 

Tennant T5
T5 - mašina za pranje tvrdih podova. Postignite viši nivo čistoće, zdravlja i sigurnosti sa ekološki prihvatljivim T5 modelom uz upotrebu standardne tehnologije, FaST tehnologije ili tehnologije električno konvertovane vode.

Tennant T7
T7 Micro-rider mašina za pranje tvrdih podova. Maksimalno povećajte komfor, okretljivost i vreme rada pomoću kompaktne mašine sa vlastitim pogonom koju odlikuje ekonomičan način rada za još bolji učinak.

Tennant T16
T16 – Industrijska mašina za pranje tvrdih podova na akumulatorski pogon. Izuzetno upravljiva i snažna industrijska mašina za pranje tvrdih podova.

Tennant T20
T20 mašina za pranje tvrdih podova. T20 rezultat je tradicije i velikog iskustva u konstruisanju: industrijska ribalica za najteže uslove rada omogućava agresivno pranje i smanjenje troškova bez kompromisa u vezi sigurnosti ili učinka.

Tennant M20
M20 – mašina za pranje-čišženje tvrdih podova. Tennant M20 nudi inovaciju u čišćenju pomoću FloorSmart™ sistema. FloorSmart™ je integrisano rešenje za kvalitetno čišćenje u jednom prolazu. M20 omogućava najveći moguć učinak zbog levka za otpad koji je veoma velikog kapaciteta i promjenjivog pritiska na pod.

Tennant M30
M30 – velika integrisana mašina za pranje-čišženje tvrdih podova. Potpuno integrisana peračica-čistilica, M30 konstruirana je za pouzdano industrijsko čišćenje-pranje, ili oba istovremeno.

Tennant S30
S30 – čistilica srednje veličine sa sedištem za operatera. Najtiša i najefikasnija čistilica za rad na otvorenom i zatvorenom koja se može naći na tržištu.

Tennant R3
R3 – kompaktan čistač tepiha sa brzim sušenjem. Pomoću mašina ReadySpace® čistite mesta koja su Vam do sada bila nedostupna.

Tennant E5
E5 – kompaktan čistač tepiha malih dimenzija. Postignite vrhunske rezultate čišćenja na teško dostupnim mestima. Nenadmašni rezultati u čišćenju tepiha pomoću jedinstvene tehnologije za dubinsko čišćenje.

Tennant V14
V14 – Usisivač za suvo i mokro čišćenje. V14 sa kapacitetom od 48 l za mokro čišćenje višenamenski je industrijski usisivač na kolicima konstruisan za čišćenje velikih površina u teškim uslovima.

 
Pogledajte ostale najčeše korišćene modele TENNANT mašina u sledećim oblastima :
 
  Proizvodni i industrijski pogoni  
  Prodavnice i tržni centri  
  Skladišta i distribucije  
  HoReCa  
  Aerodromi i prateći objekti  
  Zdravstvene ustanove  
  Školske i obrazovne ustanove  
 

 
  TENNANT inovativne tehnologije mašinskog pranja i čišćenja pružaju pouzdanu, dugotrajnu opremu za čišćenje sa niskim ukupnim troškom održavanja. Uz smanjenje troškova rada, Tennant tehnologije unapređuju sigurnost korisnicima i smanjuju vreme čišćenja bez ugrožavanja kvaliteta rada. Naša vizija je pruzanje pomoći partnerima u stvaranju čištijeg i sigurnijeg sveta sa pružanjem nadmoćnih rješenja u čišćenju koja povećavaju produktivnost, unapređuju zdravlje i pritom su sigurna za korišćenje. Ponuda kompletne linije opreme za čišćenje i održavanje unutarašnjih i spoljnih podova svih vrsta, Tennant svrstava u sam svetski vrh, što i potvrđuju brojne svetske nagrade za inovacije i ekološki prihvatljivu tehnologiju.  
 
 
 
Ovlašćeni distributer i serviser TENNANT mašina i opreme za čišćenje svih vrsta podova
MAG Centar d.o.o.
info@tennant.rs www.tennant.rs
 
 
  info upitnik   kako poručiti  
Vrh stranice
 
MAG Centar d.o.o.

Kombinovane mašine za pranje, usisavanje i sušenje Mašine za pranje i čišćenje tvrdih podova Mašine za čišćenje tvrdih podova Mašine za poliranje i pranje tvrdih podova Mašine za negu tepiha Profesionalni usisivači
Tennant T1
Tennant T2
Tennant T3
Tennant T5
Tennant T7
Tennant T16
Tennant T20
Tennant M20
Tennant M30
Tennant 110
Tennant S8
Tennant S12
Tennant 6200
Tennant 6400
Tennant S30
Tennant F3
Tennant F8
Tennant F12
Tennant R3
Tennant E5
Tennant 1210/1215
Tennant V5
Tennant V10
Tennant V12
Tennant V14
 
  |      Naslovna      |      Proizvodi      |      Rešenja      |      Servis      |      Kontakt      |