TENNANT :: Mašine za profesionalno čišćenje i pranje svih vrsta unutrašnjih i spoljašnjih podnih površina :: MAG Centar doo
TENNANT :: MAG Centar - Srbija
TENNANT :: MAG Centar - Srbija
     Naslovna           Proizvodi           Rešenja           Servis           Kontakt     
Proizvodi
Kombinovane mašine za pranje, usisavanje i sušenje
Mašine za pranje i čišćenje tvrdih podova
Mašine za čišćenje tvrdih podova - čistilice
Mašine za poliranje i pranje tvrdih podova
Mašine za negu tepiha
Profesionalni usisivači
Rešenja
Proizvodni i industrijski pogoni
Prodavnice i tržni centri
Skladišta i distribucije
HoReCa
Državne ustanove
Zdravstvene ustanove
Aerodromi i prateći objekti
Školske i obrazovne ustanove
Reference
Korisnici Tennant mašina i opreme
TENNANT ec-H2O™
Tennant ec-H2O™ tehnologija
Tennant ec-H2O™ tehnologija
Preuzmite brošure
Preuzmite brošure (pdf)
TOYOTA :: MAG Centar
MAG Centar d.o.o.
Ovlašćeni partner TOYOTA
www.magcentar.rs
RAVO :: MAG Centar
MAG Centar d.o.o.
Ovlašćeni zastupnik RAVO
www.magcentar.com
HALLER :: MAG Centar
MAG Centar d.o.o.
Ovlašćeni zastupnik HALLER
www.magcentar.com
  TENNANT - svetski lider u proizvodnji najkompletnijih linija mašina za profesionalno čišćenje i pranje svih vrsta unutrašnjih i spoljašnjih podnih površina.  

AERODROMI I PRATEĆI OBJEKTI
 
Najčešće korišćeni modeli TENNANT mašina za aerodrome i prateće objekte
 

Tennant T3
T3- Mašina za pranje i sušenje. Ultra tihi rad sada se može kombinovati sa nagrađenom FaST® tehnologijom ili tehnologijom električno konvertovane vode sa higijenskim rezervoarima koji se mogu u potpunosti očistiti.

Tennant T5
T5 - mašina za pranje tvrdih podova. Postignite viši nivo čistoće, zdravlja i sigurnosti sa ekološki prihvatljivim T5 modelom uz upotrebu standardne tehnologije, FaST tehnologije ili tehnologije električno konvertovane vode.

Tennant T7
T7 Micro-rider mašina za pranje tvrdih podova. Maksimalno povećajte komfor, okretljivost i vreme rada pomoću kompaktne mašine sa vlastitim pogonom koju odlikuje ekonomičan način rada za još bolji učinak.

Tennant T16
T16 – Industrijska mašina za pranje tvrdih podova na akumulatorski pogon. Izuzetno upravljiva i snažna industrijska mašina za pranje tvrdih podova.

Tennant T20
T20 mašina za pranje tvrdih podova. T20 rezultat je tradicije i velikog iskustva u konstruisanju: industrijska ribalica za najteže uslove rada omogućava agresivno pranje i smanjenje troškova bez kompromisa u vezi sigurnosti ili učinka.

Tennant M20
M20 – mašina za pranje-čišženje tvrdih podova. Tennant M20 nudi inovaciju u čišćenju pomoću FloorSmart™ sistema. FloorSmart™ je integrisano rešenje za kvalitetno čišćenje u jednom prolazu. M20 omogućava najveći moguć učinak zbog levka za otpad koji je veoma velikog kapaciteta i promjenjivog pritiska na pod.

Tennant M30
M30 – velika integrisana mašina za pranje-čišženje tvrdih podova. Potpuno integrisana peračica-čistilica, M30 konstruirana je za pouzdano industrijsko čišćenje-pranje, ili oba istovremeno.

Tennant S12
S12 – akumulatorska čistilica sa sedištem za operatera. Tennant S12 je vrlo kompaktna čistilica sa sedištem za operatera i stazom čišćenja širine 90 cm. Zbog svoje velike upravljivosti i sklopivih bočnih četki jednostavno čisti teško dostupne uglove.

Tennant 6200
6200 – kompaktana čistilica sa sedištem za operatera. Savršena kombinacija visokog kvaliteta i kompaktnih dimenzija. Ova kompaktan mašina po kvalitetu i radnim rezultatima može se porediti sa puno većim mašinama.

Tennant 6400
6400 – Čistilica sa sedištem za operatera. Izradjena za obavljanje najtežih zadataka čišćenja, jednostavna za upravljanje, odlikuju je konstrukcija sa T-okvirom.

Tennant S30
S30 – čistilica srednje veličine sa sedištem za operatera. Najtiša i najefikasnija čistilica za rad na otvorenom i zatvorenom koja se može naći na tržištu.

 
Pogledajte ostale najčeše korišćene modele TENNANT mašina u sledećim oblastima :
 
  Proizvodni i industrijski pogoni  
  Prodavnice i tržni centri  
  Skladišta i distribucije  
  HoReCa  
  Državne ustanove  
  Zdravstvene ustanove  
  Školske i obrazovne ustanove  
 

 
  TENNANT inovativne tehnologije mašinskog pranja i čišćenja pružaju pouzdanu, dugotrajnu opremu za čišćenje sa niskim ukupnim troškom održavanja. Uz smanjenje troškova rada, Tennant tehnologije unapređuju sigurnost korisnicima i smanjuju vreme čišćenja bez ugrožavanja kvaliteta rada. Naša vizija je pruzanje pomoći partnerima u stvaranju čištijeg i sigurnijeg sveta sa pružanjem nadmoćnih rješenja u čišćenju koja povećavaju produktivnost, unapređuju zdravlje i pritom su sigurna za korišćenje. Ponuda kompletne linije opreme za čišćenje i održavanje unutarašnjih i spoljnih podova svih vrsta, Tennant svrstava u sam svetski vrh, što i potvrđuju brojne svetske nagrade za inovacije i ekološki prihvatljivu tehnologiju.  
 
 
 
Ovlašćeni distributer i serviser TENNANT mašina i opreme za čišćenje svih vrsta podova
MAG Centar d.o.o.
info@tennant.rs www.tennant.rs
 
 
  info upitnik   kako poručiti  
Vrh stranice
 
MAG Centar d.o.o.

Kombinovane mašine za pranje, usisavanje i sušenje Mašine za pranje i čišćenje tvrdih podova Mašine za čišćenje tvrdih podova Mašine za poliranje i pranje tvrdih podova Mašine za negu tepiha Profesionalni usisivači
Tennant T1
Tennant T2
Tennant T3
Tennant T5
Tennant T7
Tennant T16
Tennant T20
Tennant M20
Tennant M30
Tennant 110
Tennant S8
Tennant S12
Tennant 6200
Tennant 6400
Tennant S30
Tennant F3
Tennant F8
Tennant F12
Tennant R3
Tennant E5
Tennant 1210/1215
Tennant V5
Tennant V10
Tennant V12
Tennant V14
 
  |      Naslovna      |      Proizvodi      |      Rešenja      |      Servis      |      Kontakt      |